1.7.12

Moodsa puhkusesulase niru hommik


Kes        Marko, viimaseid päevi 27-aastane, lisaks IT-spetsialist ja värske võõrtööline Soomes
Kus        väikelinn Paide, pühapäev, 1. juuli, umbes kl 10.30
Mis        röstitud Fazeri rukkiröstkukkel, kalkunisink, või, tomat, joogiks kohv koorega

The absistent breakfast of a modern holiday farmer
Who     Marko, last days a 27-year-old-guy, IT-specialist and recently also became part of the significant estonian foreign labor force in Finland
Where  the small town of Paide, Sunday, July 1st, around 10.30 am
What    toasted Fazer´s rye-bread, turkey ham, butter, tomato, coffee with cream


Marko on veendunud mittehommiksööja. Ja asi pole harjutamises, ta on ju proovinud: "sõjaväes harjutasin aasta aega ja ikka ei harjunud ära!!". Lõuna on tavaliselt ta esimene söök. Vahel joob tööl enne lõunat jogurtit vms. Täna hommikul ta üritas ikkagi süüa, sest kavas oli päev otsa füüsilist puhkust talutöid teha higistades... On kellelgi soovitusi, kuidas teda ikkagi päeva kõige tähtsamat sööma panna?

Marko is a convinced non-breakfaster. And it isn´t about getting used to having breakfast, he has tried: "at the army I tried to get used to it during a whole year but never did!!". Usually lunch is his first meal. Sometimes has yogurt at work before lunch. Nevertheless, today he tried to eat at least something because the plan was to do lots of physical work and sweating by doing heavy farm work all day long...  But any suggestions anyone? How to make him eat the most important meal of the day?

Marko hommikulugu / Marko´s morning tune:
Why U Mad "Birdman ft Nicki Minaj and Lil Wayne"

No comments:

Post a Comment